Category Archives: Aliyah

Aliyah in action!

Haiii… πŸ˜†πŸ˜†(Again)

I wanna share Aliyah’s pictures and you have to know she’s soooooo cute n funny kiddo.. Now she already 1 years old.. And you will see the pic since she was celebrating her birthday until the last pics i’ve been taken..

20131225-091228.jpg

20131225-091304.jpg

20131225-091344.jpg

20131225-091438.jpg

Now I’ll share the cutest pics ever πŸ˜„ (lebay)

20131225-091820.jpg

20131225-091849.jpg

20131225-091938.jpg

20131225-092015.jpg

20131225-092103.jpg

20131225-092119.jpg

20131225-092206.jpg

20131225-092218.jpg

20131225-092257.jpg

20131225-092307.jpg

Hahaha.. Which one is the cutest pics everrrrrrr????? πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Iklan
Dengan kaitkata ,

My first winter in Astana, Kazakhstan

Assalamualaikumm everyone..

Hmmm.. It’s already 09.41 in the morning but still dark outside..

20131225-084809.jpg

It’s winter already. White snows everywhere and you know.. Astana is very cold city. Sometimes turns to -31 degree and even worse than that.. We spent soooo muchh time, just in our flat. Me, and Aliyah.. Boreddd.. But whatever. We’re still happy to see the snows from the window. We see the snows fall and watching Tangled and Despicable me 2 twice a day, but we’re still happy :)) yeayyy…

And this is our pictures, just wanna share our simple life in Astana, Kazakhstan, during winter.. Hhmmm maybe it will be different when at summer πŸ˜„

20131225-085741.jpg

20131225-085825.jpg

Well sometimes we go outside just to refresh. We had ice skating, watch a circus performance, or just for buying something. πŸ˜„ Yeah.. Mainstream, huh? πŸ˜…πŸ˜„

20131225-090021.jpg

20131225-090101.jpg

20131225-090119.jpg

20131225-090136.jpg

<a href="http://

20131225-090628.jpg

Soo.. There’s the pictures.. Hope that not irritating your eyes.. Hehe.. Okay maybe today i’m gonna post more than 1 on this blog. Coz shhhhhh.. Aliyah still sleeping.. Now it’s my me time! Yeyyy….

Heheheh… Wassalamualaikuum…

Media Featured: My Family at Hijabspeak.com

20131022-180535.jpg

Alhamdulillah my little family featured on http://www.hijabspeak.com

❀❀❀

Syukran Hijabspeak 😘
Jazzakallahu Khairan

Dengan kaitkata , , ,

Another Dream Comes True

Hey world… Wow it is so excited to write down again here.. πŸ˜„ After long long long long time hehe.. Since I have a child, I’m too concern with my real life. Having fun with my baby girl is the best spending time ever. ❀ She tooks my heart and my time so badly. So I don’t have much time to get ‘me time’. Like this time I write it in.. 😊 Sssshshhh… My baby is sleeping right now.. 😝

Oya… Once I have notice you that I will go to the place where my husband is working now. so here I am! I already 1 month and 2 weeks lives in Astana, Kazakhstan. A place I never thought before i could live. Hahahaha.. Yup. Another dream comes true! 😊 I was dreaming that Someday I will live in a country (not Indonesia) which have a snow every year with my hubby n my children. I thought it might be a country in europe or america but Allah’s will is different. Allah sent me to this country. KAZAKHSTAN. Alhamdulillah. 😊
I live in Kazakh’s capital city, Astana. FYI, the coldest city number 2 in the world. IMAGINE…! It has 4 seasons but mostly indonesian people here told me that it just has 2 seasons. ‘Musim Dingin’ dan ‘Musim Dingin bangets’! Hahaha… β›„

Saking dinginnya kali ya. Sekarang ini masih Autumn. Tapi baruuu ajah nih turun salju. It’s stil 4th October but snows are coming. Kata papah winter disini bisa sampai 6 bulan lamanya. Orang2 pd baru mulai kedinginan, kita dah turun salju. Negara lain udah pd mencair saljunya dan jalan2 di musim semi, salju disini masih aja padat hihi… Well, tetep bersyukur bersyukur dan bersyukur. That one thing I have notice. Allah mengabulkan cita-citaku lagi. Allah mewujudkan mimpi-mimpiku lagi lagi dan lagi. Semakin sadar bahwa Allah sayang banget sama diri ini. Bukannya keGRan yah. Tapi apapun keinginan kita kalau diwujudin sama Allah itu harus bersyukur dan Huznuzon sama Allah 😊 walau tiap hari kedinginan begini, tetep bersyukur dan lihat positif side nya. Allah ngabulin cita-citaku yang kepengen liat salju. Kepengen tinggal di luar negeri sama keluarga. Alhamdulillah semua terwujud 😊

pelajaran yang bisa diambil adalah: jangan takut bermimpi. Bahkan mimpilah atau inginkanlah sesuatu yang dirasa tidak mungkin! Bermimpilah yang BESAR! Jangan setengah-setengah. Karena 1,2, 5, 10 atau bahkan 20 tahun lagi mimpi itu bisa jadi MUNGKIN. Karena gak ada yang gak mungkin kalau kita minta nya sama Allah. 😊
Sekian.

I’ll share my pictures anyway. So enjoy.. πŸ‘πŸ˜„

20131012-013449.jpg

20131012-013528.jpg

20131012-013805.jpg

20131012-013849.jpg

20131012-013912.jpg

20131012-013946.jpg

Dengan kaitkata

Aliyah says HELLOWW WORLD!

Assalamualaikum..

Hellowww world!

omagah omagahhhh… So excited to touch down hereee.. It has been a long longgg time i didn’t write here. I’m too busy with Aliyah, my community and my brand. 😁😁 Well now I have my new activity with my baby, Aliyah. Now she’s gettin bigger and smart! at 7 months years old she already tryin to stand up! My clever girl 😘

20130622-085847.jpg

20130622-090239.jpg

20130622-090355.jpg

20130622-090502.jpg

20130622-090552.jpg

20130622-090646.jpg

yesss she’s my precious. I raise my baby by myself without hubby besides. And have no idea how come I can raise my baby alone. hihi But thanks to Allah. Allah always give us the best. Alhamdulillah I can face all circumstances and boredom just with Aliyah here.

Anyway, soon I’m gonna flyin’ away from Indonesia and meet my hubby at Astana, Kazakhstan. Aliyah must be so happy to meet papa 😚😚

Thanks Allah for sending Aliyah to my life. I love U Allah. :’)

oya, I will post all about our activity heree. so there will be more post on my blog. See ya again!

Wassalam..

Dengan kaitkata , , ,

Hijab Inspiration: Mama n Aliyah on the weekend

edit 4

 

Aliyah wear:

Carter’s Jumper

Mama wear:

Shiffon shawl by Toskamalika

Flower Skirt by Zysku Xena

Pictures of Aliyah Part 1

Aliyah 1

Aliyah 3

Aliyah 4

it's us.. :')

it’s us.. :’)

Dedicated to:

My Everything, Aliyah..

 

 

 

These pictures posted for: Papah Adhi di Kazakhstan.. We love Papah so much..

 

 

Dengan kaitkata , , , ,

A gift from Papah..

Papah makasi yaah dah beliin Aliyah Stroller baru

IMG00912-20130118-1638

Dengan gaji pertama papa di kazakhstan

πŸ™‚ horeee… Aliyah ceneeeng banget pah..

Mamah juga seneng loh..

Nanti dibawa ke sana nyusul papah yah strollernyaaa..

untuk adik-adikku juga nanti kalo lahir di negara tempat papah keja…

Aku coba ya pah…

IMG00913-20130118-1641

Huaa Aliyah ceneng bangettt paaah.. πŸ™‚

Teteh Ara langsung ngajak jalan-jalan paaaah…

nih aku difoto sama teteh Ara..

IMG00916-20130118-1743

IMG00915-20130118-1743

Makaci papah.. Makaci mamah..Aliyah sayang banget sama Mamah Papah…

IMG00917-20130118-1752

Dengan kaitkata , , , , ,

Surat Untuk Papah..

 

Assalamualaikum, My Love of my life…

 

Dear, Papah..

Aku kangen papah.. πŸ˜₯

Hiks..

Kadang aku mikir, aku butuh papah banget disini. Tapi abis itu aku mikir lagi, papah dah seneng di sana. dah dapet kerjaan yang papah impikan. Gak seharusnya aku sedih.. Harusnya aku ikut seneng…

Tapi…

Kadang aku merasa sendiri. Tiap lagi sendiri, aku baru ngerasa bahwa kehadiran suami disisi aku dan Aliyah begitu besar perannya. Cuma suami yang gak punya kesibukan sendiri sampe nyuekin istri anak. Cuma suami yang rela bangun tidur begadang bareng istri ngurus anak dengan kerelaan dan ikhlas.

Huft..

Kalo lagi sedih gini cuma bisa berdoa sama Allah minta kekuatan. Aku gak pernah LDR (Long Distance Relationship) seumur-umur. So, This is my first time.. Kadang aku marah. Kenapa ya Allah? kenapa harus kaya gini. Tapi aku langsung istighfar. Mungkin saat itu aku lagi lemah. Nyerah dengan keadaan yang saat itu lagi berat untuk dihadapi sendirian. Tapi, kadang aku kuat…

Yah.. begitulah..

Tiap mengamati wajah Aliyah, aku suka sedih.. kasian sama Aliyah. Bahkan dya lebih kasian dari aku. Dia masih kecil. Sedangkan aku udah gede. Tapi sama2 dikasi cobaan yang sama.. Jadi aku harus bangkit lagi dan lagi.. begituuu terus tiap aku merasa lemah.. Bangkit lagi setiap liat wajah Aliyah. Walau kadang jadi lemah pun karena ngeliat wajahnya..

Aku seperti bertempur dengan diri sendiri..

“tapi itu kan pilihan lo berdua dari awal dik? lo harus terima segala konsekuensinya”

Ya betul. Siapa yang gak terima? apa pernah aku bilang aku gak terima? malah ini adalah yang diimpi2kan kami. dan apa yang dikasi sekarang adalah jawaban dari doa-doa kami sejak awal pernikahan. Kami senang dengan limpahan kasih sayang Allah ini.Β Hanya terkadang ini terasa berat kuhadapi sendiri di sini tanpa suami. Apa kalian pernah diposisi aku? apa kalian pernah merasakan hal yang sama? Kadang aku lemah. apakah kalian kuat? lebih kuat dari aku? apa kadang kalian tidak pernah merasa sedih? lemah? .. Aku bukan orang yang depresi. sampe setiap hari aku menangisi nasib. Hanya terkadang… just for a while.. Cuma itu.

Well, AKu tau jawaban dari semua pertanyaanku adalah: SABAR..

Ya.. Aku akan sabar.. belajar sabar yang tidak memiliki batas..

Demi Aliyahku

Love You, Nak..

Love You, Nak..

Papah,,

Aku harap papah jaga kesehatan di sana.. Makan yang banyak dan teratur.. Keep contact me.. Walau kadang papa sibuk dan gak bisa contact aku, papah harus smangat terus ya kerjanya.. biar mamah sama Aliyah cepet nyusul papah ke sana, nemenin papah.. biar papah gak sendiri.. Papah janji ya?

We love papa so much.. ALiyah kalo didengerin suara rekaman papah langsung gerak-gerak semangat.. kaki dan tangannya gerak-gerak excited.. sambil ngoceh-ngoceh kaya ngejawab omongan papah.. Aliyah dah tambah pinter pah.. :’) pengen nyusul papah.. semangat terus ya pah..

Mamah and Aliyah Always love you..

Kiss from us in Indonesia.. keep safe and healthy papah..

Wssalamualaikum…

 

 

Dengan kaitkata , , ,

Hijab Style: Moms Meet Up!

dufff

I love Butterfly.. πŸ™‚ I wear this scarf yesterday for GL Mariberhijab event

Thank you for The Duff stuff by Daviana Ilma, Part of Hijabers Community Bogor

who kindly sent her products

Love it so much! πŸ™‚

with my lovely daughter, Aliyah

with my lovely daughter, Aliyah

Thanks for Mariberhijab to invite us.. Thanks a bunch from Hijab Community Depok’s committee πŸ™‚

Yesterday also I met my friends, Putri and Suci and they brought their son! hihi so we gathered in one event, so we took some pictures πŸ™‚

From Left: Me and Aliyah, Suci Utami and Kenza, Putri Rachmania and Awfa

From Left: Me and Aliyah, Suci Utami and Kenza, Putri Rachmania and Awfa

Eitzz.. Kenzaaa, what are you looking for?? Aliyah yaaa? hihihi Flirting with Aliyah ;p

with Putri and her son, Awfa.

with Putri and her son, Awfa.

Putri is the president of Hijab Community Tangerang. We are best friends. πŸ™‚

Thank you Put for the pictures. hihi

What I wear:

Butterfly Scarf: The Duff Stuff

Inner Ninja Broken White: Such! by Suci Utami

Peach Long Cardi: The Duff Stuff

Cropped Darkblue Dress:Β  Cavalier

Electric Blue Kulot Pants:Β  Plumtree

Dengan kaitkata , ,