Category Archives: Family

Aliyah in action!

Haiii… ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†(Again)

I wanna share Aliyah’s pictures and you have to know she’s soooooo cute n funny kiddo.. Now she already 1 years old.. And you will see the pic since she was celebrating her birthday until the last pics i’ve been taken..

20131225-091228.jpg

20131225-091304.jpg

20131225-091344.jpg

20131225-091438.jpg

Now I’ll share the cutest pics ever ๐Ÿ˜„ (lebay)

20131225-091820.jpg

20131225-091849.jpg

20131225-091938.jpg

20131225-092015.jpg

20131225-092103.jpg

20131225-092119.jpg

20131225-092206.jpg

20131225-092218.jpg

20131225-092257.jpg

20131225-092307.jpg

Hahaha.. Which one is the cutest pics everrrrrrr????? ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Dengan kaitkata ,

My first winter in Astana, Kazakhstan

Assalamualaikumm everyone..

Hmmm.. It’s already 09.41 in the morning but still dark outside..

20131225-084809.jpg

It’s winter already. White snows everywhere and you know.. Astana is very cold city. Sometimes turns to -31 degree and even worse than that.. We spent soooo muchh time, just in our flat. Me, and Aliyah.. Boreddd.. But whatever. We’re still happy to see the snows from the window. We see the snows fall and watching Tangled and Despicable me 2 twice a day, but we’re still happy :)) yeayyy…

And this is our pictures, just wanna share our simple life in Astana, Kazakhstan, during winter.. Hhmmm maybe it will be different when at summer ๐Ÿ˜„

20131225-085741.jpg

20131225-085825.jpg

Well sometimes we go outside just to refresh. We had ice skating, watch a circus performance, or just for buying something. ๐Ÿ˜„ Yeah.. Mainstream, huh? ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜„

20131225-090021.jpg

20131225-090101.jpg

20131225-090119.jpg

20131225-090136.jpg

<a href="http://

20131225-090628.jpg

Soo.. There’s the pictures.. Hope that not irritating your eyes.. Hehe.. Okay maybe today i’m gonna post more than 1 on this blog. Coz shhhhhh.. Aliyah still sleeping.. Now it’s my me time! Yeyyy….

Heheheh… Wassalamualaikuum…

Media Featured: My Family at Hijabspeak.com

20131022-180535.jpg

Alhamdulillah my little family featured on http://www.hijabspeak.com

โคโคโค

Syukran Hijabspeak ๐Ÿ˜˜
Jazzakallahu Khairan

Dengan kaitkata , , ,

Another Dream Comes True

Hey world… Wow it is so excited to write down again here.. ๐Ÿ˜„ After long long long long time hehe.. Since I have a child, I’m too concern with my real life. Having fun with my baby girl is the best spending time ever. โค She tooks my heart and my time so badly. So I don’t have much time to get ‘me time’. Like this time I write it in.. ๐Ÿ˜Š Sssshshhh… My baby is sleeping right now.. ๐Ÿ˜

Oya… Once I have notice you that I will go to the place where my husband is working now. so here I am! I already 1 month and 2 weeks lives in Astana, Kazakhstan. A place I never thought before i could live. Hahahaha.. Yup. Another dream comes true! ๐Ÿ˜Š I was dreaming that Someday I will live in a country (not Indonesia) which have a snow every year with my hubby n my children. I thought it might be a country in europe or america but Allah’s will is different. Allah sent me to this country. KAZAKHSTAN. Alhamdulillah. ๐Ÿ˜Š
I live in Kazakh’s capital city, Astana. FYI, the coldest city number 2 in the world. IMAGINE…! It has 4 seasons but mostly indonesian people here told me that it just has 2 seasons. ‘Musim Dingin’ dan ‘Musim Dingin bangets’! Hahaha… โ›„

Saking dinginnya kali ya. Sekarang ini masih Autumn. Tapi baruuu ajah nih turun salju. It’s stil 4th October but snows are coming. Kata papah winter disini bisa sampai 6 bulan lamanya. Orang2 pd baru mulai kedinginan, kita dah turun salju. Negara lain udah pd mencair saljunya dan jalan2 di musim semi, salju disini masih aja padat hihi… Well, tetep bersyukur bersyukur dan bersyukur. That one thing I have notice. Allah mengabulkan cita-citaku lagi. Allah mewujudkan mimpi-mimpiku lagi lagi dan lagi. Semakin sadar bahwa Allah sayang banget sama diri ini. Bukannya keGRan yah. Tapi apapun keinginan kita kalau diwujudin sama Allah itu harus bersyukur dan Huznuzon sama Allah ๐Ÿ˜Š walau tiap hari kedinginan begini, tetep bersyukur dan lihat positif side nya. Allah ngabulin cita-citaku yang kepengen liat salju. Kepengen tinggal di luar negeri sama keluarga. Alhamdulillah semua terwujud ๐Ÿ˜Š

pelajaran yang bisa diambil adalah: jangan takut bermimpi. Bahkan mimpilah atau inginkanlah sesuatu yang dirasa tidak mungkin! Bermimpilah yang BESAR! Jangan setengah-setengah. Karena 1,2, 5, 10 atau bahkan 20 tahun lagi mimpi itu bisa jadi MUNGKIN. Karena gak ada yang gak mungkin kalau kita minta nya sama Allah. ๐Ÿ˜Š
Sekian.

I’ll share my pictures anyway. So enjoy.. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜„

20131012-013449.jpg

20131012-013528.jpg

20131012-013805.jpg

20131012-013849.jpg

20131012-013912.jpg

20131012-013946.jpg

Dengan kaitkata

In My Daughter’s Eyes..

In my daughter’s eyes,
I am a hero,
I am strong and wise,
And I know no fear,
But the truth is plain to see,
She was sent to rescue me,
I see who I want to be,
In my daughter’s eyes

In my daughter’s eyes,
Everyone is equal,
Darkness turns to light,
And the world is at peace,
This miracle god gave to me,
Gives me strength when I am weak,
I find reason to believe,
In my daughter’s eyes

And when she wraps her hand around my finger,
How it puts a smile in my heart,
Everything becomes a little clearer,
I realize what life is all about,
It’s hanging on when your heart is had enough,
It’s giving more when you feel like giving up,
I’ve seen the light,
It’s in my daughter’s eyes

In my daughter’s eyes,
I can see the future,
A reflection of who I am and what will be,
And though she’ll grow and someday leave,
Maybe raise a family,
When i’m gone I hope you see,
How happy she made me,
For i’ll be there,
In my daughter’s eyes

//

Dengan kaitkata

2012: Blessing!

Menurut ramalan suku maya, bahwa di bulan Desember tahun 2012 akan terjadi kiamat. Bahkan hollywood mengabadikan ramalan tersebut dengan membuat film tntang kiamat yang judulnya 2012. hihi lucu.. ๐Ÿ™‚

BUT FOR ME, 2012 IS FULL OF BLESSING!

KArena Allah mengabulkan semua impianku di tahun sebelum-sebelumnya di tahun 2012. Alhamdulillah..

I married with my dream man on January 2012. The best man, husband, and father.. Papah Adhi Yusetiadi. And now papah adhi lagi di kota Astana, Kazakhstan, demi mencari nafkah untuk anak dan istri. ๐Ÿ™‚ Dan di tahun 2012 pula kami dikaruniai seorang anak yang cantik. Aliyah Nuralifah Fatimatuzhafira. She’s my life. I love Aliyah so much. DI tahun ini pula ALlah mengabulkan cita-cita suamiku. akhirnya dya mendapatkanย pekerjaan yang sesuai dengan keinginannya. Walaupun nun jauh di sana, sama sekali tidak membuat kami berhenti berkomunikasi. Papah terus memantau perkembangan Aliyah dari sana. now i want to share some pictures:

my lovely hubby :*

my lovely hubby :*

Kazakhstan on winter now

Kazakhstan on winter now

 

saat suhu mencapai -40 derajt celcius. brrrr

saat suhu di Astana mencapai -40 derajt celcius. brrrr

IMG-20121229-WA000

Hehe why i post the view of Kazakhstan?

Just for affirmation that me and Aliyah soon gonna be there.. meet papah.. ๐Ÿ™‚ Aamiin.

Sekarang aliyah dah gede lohh. dan mau 2 bulan.. ๐Ÿ™‚ :

Aliyah gendud

Aliyah gendud

Hehe ALiyah dah ga sabar pengen nyusul papah.. Sabar ya nak, secepatnya kita nyusul papah :”)

Alasan apa yang membuat gw untuk tidak bersyukur sm Allah? sama sekali gak ada. karena tahun 2012 adalah tahun dimana Allah menjawab semua doa-doa gw. dan mengabulkan semuanya. :’)

SO now, on 2013, i will makeย more resolution, and make it happen!

Bissmillah…. welcome 2013 ๐Ÿ™‚

Dengan kaitkata , ,

Hellow.. My name is Aliyah

Hellow World! Finally i arrived.

Thanks to my great mom, Mamah, who has struggled with difficulty giving me birth. I love Mamah so much :’)

My Name is Aliyah Nuralifah Fatimatuzhafira. You can call me Aliyah, or Zhafira. I was born in a beautiful Sunday, 4th November 2012 At Duren Tiga Maternity Hospital.

I thank to Allah who create me and send me to my mother’s bully. Now I’m 1 month and 28 days old. And I will be a great daughter for my great mom and dad. ๐Ÿ™‚

 

Dengan kaitkata , , , ,

Sudden Fuchsia

Suddenly, i love pink.. hihi ;p This is my today outfit to visit Kaskus Regional Depok’s Gathering at Gubug Bambu, Depok.

For your information, saya gak suka pink dari dulu. But now, after gettin’ pregnant, I love pink.. :”)

Pregnancy changes anything!

But anything in a good way. I feel Allah keep blessing me day by day. Me and my hubby get some surprises almost every each day.

Everything growing better and better. Alhamdulillah… :”)

Kami sepakat bahwa apa yang kami alami ini adalah berkah yang dibawa oleh anak kami.

We keep searching a name for my child. Dan kita pengen kasih nama yang artinya nanti adalah,

“Berkah, Karunia, Keberuntungan, Blessing, dan kata-kata yang artinya tidak jauh dari Anugerah”

ada yang mau bantu? ๐Ÿ˜€

But anyway, we are so thankful. All praises to Allah..

We love Allah. We love the best ever gift from Allah:

“Our child”

๐Ÿ™‚

Shocking pink CCP by Such! by Suci Utami

Pick me Up! Headband by Pretty!nveil by Tasya Gunoto

 

 

//

Dengan kaitkata ,

Another Best Gift From God: My Pregnancy

Assalamualaikum..

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

Oh my God.. I just wanna crying now. It has been so looong I wasn’t touch my blog. ๐Ÿ˜ฅ I miss writting, finger dancing on my keyboard, and the satisfied feeling after my write is done.. ๐Ÿ™‚ Oh I miss you so much “Princessdika’s Mind”.. !

So how’s life out there? I’ve just checked my visitors still loyal reading my blog, eventhough it’s not up to date since few months ago.. Thank you so much guys! You build spirit in my heart to write again and again… ^_^

The Best Gift From God

I wanna share here why i “must” leave my blog for a while. Exactly, I dont want to, but I must. Because not long after gettin’ my marriage,ย  I got PREGNANT ! How awesome, right? :”) Now, I have 12 Weeks 5 Days baby, alive here, inside my body..ย  How grateful we are when we knew that we have a baby..

This is my first experience gettin’ pregnancy. I were uncomfortable at the first month of pregnancy because my body had a lot of changes. esspecially i’ve got nausea and vomiting (mual dan muntah) everyday.. it’s hard to do some works, even wake up from the bed made me wanna throw up.. ๐Ÿ˜ฆ But i struggled against everything that can make me down. My lovely husband really help me and strengthen me always, even when he’s on busy day with his job. He always there for me when I need his shoulder or hug. And our big family are very support us in everything. Alhamdulillah i have great husband and great family in life. And soon, i will have a baby and this will complete my life.. Subhanallah.. ^_^

after passed my first trisemester pregnancy, now I feel better. I can go anywhere I want, do everything that I usually did before. I’m baaack.. But I have to be more careful because i have a baby inside. So I must not make any sudden movement, walk and step carefully, and avoid the fatigue. But gotta enjoy and fun to through this moment.. ๐Ÿ™‚ So far, my doctor said me and my baby are health and great. I’ll keep consume vitamin and healthy food for us. Bissmillah…

So guys, please send your wishes to God for my baby always healthy until he or she borns and see the world.. ๐Ÿ™‚

Amin.

Wassalamualaikum..

Dengan kaitkata , , ,

Soft Launching: Wanangsari Catering & Wedding Organizer “NewLook”

Assalamualaikum.. ๐Ÿ™‚

Barakallah..

Alhamdulillah. We recently launched our catering bussiness & wedding organizer.ย  And this is our new look:

Simple ya?

as simple as me. hehe. ๐Ÿ™‚

Introduction sedikit mengenai launching ini, actually, bisnis Wanangsari Catering sudah berdiri sejak tahun 1992 ( I’m still 5 years old!). Dulu orangtua gue yang memulai bisnis ini. Pengalaman kami dalam pelayanan jasa catering sudah cukup banyak. 20 tahun melayani berbagai macam acara seminar, pernikahan, pelatihan-pelatihan dalam berbagai instansi atau perusahaan, makan karyawan. Bahkan melayani pesanan orang sunatan juga kita pernah ;p hihi (yang disunat sepupu sendiri haha)

Nama perusahaan kami sebenarnya adalah PT. WANANGSARI TRI DULORA. Ini ada sejarahnya loh kenapa namanya Wanangsari Tri Dulora.

Wanangsari (yang memang ayah jadiin nama untuk anaknya yaitu gue) yaitu singkatan dari Jawa Minang Tanjungsari.

aheyyy..

Dulu sempet protes sm ayah, ” Ayah kenapa nama Dika kok jelek banget sih? Dika Wanangsari?”

“Hey Dika,” Sahut ayah, “Nama kamu tu gak ada lagi yang punya. cuma kamu satu-satunya di dunia ini yang namanya kya gitu. coba yang lain, namanya adi sugandi, bambang subambang, ani merana, pasaran kan?”

‘iya juga sih’, pikir gue. yaudahlah. Akhirnya gue terima.

Artinya Jawa Minang Tanjungsari sih simple. Nyokap gue keturunan Jawa. Bokap keturunan Minang. Jadilah Wanang. wkwk.. Dan Tanjungsari (dimana yang diambil untuk nama gue adalah “sari”) adalah nama daerah terpencil tempat dimana ayah dan bunda dilahirkan. Tepatnya ada di dalam Kota Sawahlunto, Sumatra Barat. Bunda memang orang Jawa (tepatnya Jawa Tengah), tapi sejak lahir, mereka tinggal di Sumatra karena banyak orang Jawa yang bekerja sebagai penambang batubara di Umbilin, Sawahlunto. (jadi curcol yah?)

Sekarang Tri Dulora.

“Tri”. orang banyak mengartikannya dengan angka 3 (tiga). Kenapa Tri? Karena buah hati ayah dan bunda ada 3. Kak Anggi, Gue, dan Ilham. Nah dikemanain adek gue yang satu lagi si Golda? waktu perusahaan didirikan, adek gue yang terakhir belom lahirrr. hehehehe maaf ya Golda. Gak maksut lohh.. ;p

“Dulora”. Kalo kata orang palembang, Dulor artinya saudara. sama kaya’ orang madura katanya bilang saudara itu dulor. Kalo orang jawa, “Dulur” Jadi arti dari nama perusahaan adalah 3 bersaudara yang berasal dari Jawa Minang Tanjungsari. haha (agak narsis dikit memang)

Gituuuuuu…..

Nah sekarang sejarahnya.ย  Sekilas tentang sejarah Wanangsari, kami yang tadinya merupakan perusahaan Perseroan Komanditer berupa CV Wanangsari Tri Dulora sejak tahun 1992 berdasarkan Akte No 36 Notaris Ilmiawan Dekrit S.SH pada tanggal 11 April 2006, telah ditingkatkan statusnya menjadi Perseroan Terbatas (PT). Kami memulai usaha dengan melayani makan karyawan di PT JAYA HARFLEX INDONESIA yang kemudian mengganti namanya menjadi PT BAKRI BUILDING INDUSTRIES.ย  Saat itu kami sudah memulai pelayanan dengan 3 (tiga) shift, yaitu makan siang, makan sore/malam dan makan tengah malam terhadap lebih kurang 750 orang perhari. Yah lumayan lah untuk ngasi makan satu kampung. hehe ๐Ÿ˜‰

Selanjutnya sampai saat ini kami telah dipercaya oleh lebih dari 45 (empat puluh lima) perusahaan, lembaga-lembaga pemerintah dan swasta untuk melayani baik makan karyawan, acara-acara resmi perusahaan, seminar, lokakarya, ulang tahun, wisata dan pesta-pesta pernikahan. Untuk sekarang ini, kami sedang dipercaya untuk menyediakan makan karyawan di Hotel Keraton di daerah Thamrin, Jakarta Pusat. Gue pribadi mulai terjun langsung ke lapangan sejak tahun 2009. Gue pernah ngerasain mulai dari jadi pelayan, supervisor, keuangan, administrasi, supir pribadi bokap, dan semua-semuanya dah. kecuali jadi direktur. haha belom lah, masih ada bokap soalnya. hihi Nah sekarang gue dan (calon) suami gue, kk gue dan suaminya, akan dipercaya mengambil alih perusahaan ini, dan bokap lagi dalam proses pelan-pelan ngajarin dan nyerahin ke kita.

Hmmm.. Interesting? Yes of course.

Tapi banyak kejadian aneh, lucu, berat, sedih dalam menjalani proses ini. Karena menjalankan bisnis keluarga itu susah susah gampang. susahnya dua kali. gampangnya 1 kali. artinya beneran susah. So, kata siapa kita hidup enak-enak aja karena terjamin ada perusahaan keluarga? mendirikan memang mudah, tapi mempertahankan yang sulit.

Pengalaman kami mengurus pernikahan memang terbilang masih “Newbie”. Ada beberapa acara pernikahan kami pegang, dan ada juga yang acara siraman doank. Namun kami optimis untuk dikembangkan lagi karena rekanan kita banyakkkkkk… Mulai dari pelaminan, fotografer, dekorasi, pokoknya semuanya yang mengenai persiapan pernikahan kami siap untuk menyediakan. Ditambah tahun kemarin kami meng-handle langsung pernikahan ka Anggi. Trus pastinya nanti pernikahan gue juga (ehem).ย  Karena itulah sodara-sodara, (kalo kata orang jawa “dulur-dulur” #gakpenting) kami bermaksud mengembangkan bisnis ini gak cuma catering aja, tapi Wedding Organizer juga. Ide ini muncul dari Ilham, satu-satunya anak laki-laki di keluarga kita, dya cetusin ide ini beberapa tahun yang lalu. sekitar tahun 2007-2008, karena ilham hoby fotografi. Namun baru terealisasikan benar-benar ya sekarang ini.

Everything happens in a perfect time

hehe oiya kami tidak ada maksud menjadi follower WO-WO yang lain juga. Sesuai yang sudah dijabarin di atas, kami punya sejarah kami sendiri dalam pengembangan bisnis ini. So, mari bersaing sehat.ย  Karena selama kita profesional, kita tidak akan pernah merasa tersaingi, bukan?ย  Karena kita punya kualitas masing-masing. Hayoo semangat banting tulang demi kelangsungan hidup kita…! ๐Ÿ™‚

Yeay… I love January!

Follow us on twitter: @wanangsariWO

Blog: http://www.wanangsari.tumblr.com

Wassalamualaikum..

Dengan kaitkata ,