Baru Punya Soundcloud

Assalamualaikuum…
Hehe cuma mau share kalo aku baru aja dapet socmed favorit. Baru pertama kali nyobain yang namanya Sound Cloud. Socmed yang bisa karokean. Hihi.. Secara hobby nya cuman nyanyi di kamar mandi akhirnya skarang tersalurkan juga πŸ˜„πŸ˜„ .. Senengnya jadi tahu temen-temenku ternyata banyak yang berbakat nyanyi juga loh.. Masha Allah 😍

Yaudin gitu aja.. Yang punya soundcloud follow yuk account aku. Search aja “PrincessDika”. Tar langsung ketemu deh.. Klo ga suka suaranya gak usah follow.. Daripada merusak gendang telinga.. Wkwkwkwk

20140303-102433.jpg

Oke deh.. Thanks for listen, and bye byeee…
Wassalamualaikuum..

Iklan
Dengan kaitkata

Part 2: New Year Eve in Moscow

Hellowww… Agaiinn…
Now i will share the rest pics of my trip to moscow πŸ™‚ enjoyy…

20140201-044135.jpg

20140201-044211.jpg

20140201-044255.jpg

20140201-044320.jpg

20140201-044337.jpg

20140201-044457.jpg

20140201-044526.jpg

20140201-044617.jpg

20140201-044817.jpg

Just in case, moscow has been on -1 until -3 celcious degrees while we get there. For us, it was warm enough ( because we usually feel -10 until -30 in Astana on winterπŸ˜„) so we were enjoying the trip so much. Surprisingly Moscow wasn’t snowing yet on December. Amazing! but on 2 January it started snowing. Super late winter! And Moscow doesn’t have extreme wind like Astana. So lovely wheather.. πŸ™‚

So here there are my “Me, My self and I” pictures with moscow.. (Sorry for the narsis thingy 😜)

20140201-045519.jpg

20140201-045543.jpg

Lil story about this dog. We can meet the Dog statue in one of metro (like a station for Subway) in Moscow. When
people come to Moscow, they should touch the nose of this dog, and they believe that those who touch the dog, will be back to Moscow again someday.. (Kind a myth) 😊😊 sooo, me, papa and Aliyah already touched it! Hope we will go back to Moscow one day.. Hihihi 😊😊

20140201-050032.jpg

20140201-050050.jpg

20140201-050119.jpg

20140201-050142.jpg

20140201-050333.jpg

20140201-050355.jpg

20140201-050422.jpg

20140201-050437.jpg

20140201-050458.jpg

20140201-050542.jpg

Sorry but I love donuts! And I can’t find donuts in Astana so I was too excited when I found this restaurant βœŒπŸ˜… Silly me!

20140201-050915.jpg

20140201-051000.jpg

20140201-051016.jpg

Finally it’s a wrapp.. Maybe not all the pictures I showed you here cause will be part 3, and part 4 because so many pics I’ve been taken πŸ˜„. And finally we were going home ( to Astana). Alhamdulillah we had so much fun in Moscow and surely we wanna go back!

20140201-051333.jpg

And finally, we are so thankful to my family in Moscow, Aa dedi, Teh Ratih, Abang Renov, and the twin Cica and Caca, and mba Santi, thanks for the hospitality, kindness for share, stories, and guiding us to every beautiful places in Moscow. Hope we can meet again.. Aamiin ya Rabbal’alamiin..

Okayy.. Time to back to reality. I will cook for my hubby before hubby is awake.. (Now it’s 5.18 in the morning)

Wassalamualaikum waromatullahi wabarokatuh… ❀❀❀❀❀

Dengan kaitkata , , , , ,

Hijab style: Throwback in Moscow

20140128-003731.jpg

When I was in Moscow, I always brings lot of stuffs! What inside my bag: clothes of Aliyah, diapers of Aliyah, meals for Aliyah, drink bottle of Aliyah, and so on so on! All about Aliyah’s needed stuffs. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

20140128-004042.jpg
Real mother! πŸ‘βœŒπŸ’«πŸ’ͺπŸ’ͺ

What I wear:

Scarf H&M
Sweater H&M
Pants Newyorker
Boots Lower East Side
Bag Pull & Bear

About Happiness

Just share..

Kadang ketika kita melihat pencapaian-pencapaian atau keberhasilan seseorang, kita langsung merasa ingin sekali bisa seperti dia. Ingin bisa sukses juga. Ingin berhasil juga. Rasa iri gundah melanda diri saat melihat orang lain lebih sukses dari kita.. Tapiiiiii………….
tapi kita tidak mau berusaha sekeras dia. Berdoa sebanyak dia. Berikhtiar setekun dia. Dan bangkit sekuat dia. Lalu bagaimana bisa??

Karena dalam setiap pencapaian atau keberhasilan seseorang itu ada jerih dan payah. Ada keringat ada airmata. Pernah jatuh dan sering gagal. Proses menuju keberhasilan itu tidak mudah. Saya sendiri jika melihat seseorang sukses menggapai cita-citanya, dalam hati saya menangis terharu dan bahagia. Karena dalam fikiran saya langsung tervisualisasi gambaran bagaimana perjuangan mereka sebelum mereka seperti sekarang. Saya bisa melihat air mata dan rasa sakit luar biasa yang mereka hadapi sebelum mereka berdiri dengan bangga ditempat mereka berada sekarang. Saya bisa melihat jatuh bangun mereka di dalam senyum mereka yang sekarang. Masha Allah.. :’)

Karena apa?

Karena saya pernah di posisi mereka.

Saya pernah, jatuh, bangkit lg. pernah ditempa dengan cobaan-cobaan yang berat dari lingkungan terdekat. Pernah diremehkan! Dicaci.. Dimaki.. Dijatuhkan.. Direndahkan.. Ditinggalkan.. Dan hal menyakitkan lainnya. Yup.. Ini fakta. Bukan dibesar-besarkan.

Setelah semua yang saya lewati itu, I feel like I’m getting Stronger.. Bukan si Lemah yang mudah menangis seperti dulu. Bukan si Pesakitan yang gampang sakit setiap merasa sedih. Juga bukan manusia yang bisa diperlakukan buruk lg oleh smua orang! I’ve proved that. Dan saya bangga saya telah melewati itu semua.

Eitss jangan salah. Sampai akhir nafas kita pun, kita akan selalu menghadapi yang namanya cobaan hidup. Jadi bukan berarti setelah kita sukses, kita bisa hidup semaunya. Saya sendiri tidak bilang hidup saya sukses. Saya hanya dapat mengatakan bahwa saya berhasil. Saya berhasil mendekati mimipi-mimpi saya yang tinggi. Yes.. Baru mendekati.. Karena keliling dunia kan belom :)) Dalam hidup yang saya jalani sekarang banyak juga cobaan-cobaan, yang pastinya semua orang yang follow instagram saya, path saya, twitter or facebook saya pastinya ga pernah tau bagaimana kesedihan dan saat-saat galau saya selama tinggal di negeri orang sekarang. Karena prinsip saya, buat apa kita share kesedihan, keterpurukan, galau, dan hal-hal negatif lainnya? I only wanna share my happiness. Karena apa yang kita share itu bisa mempengaruhi mood orang lain. Kalau kita bagi kebahagiaan, otomatis yang tau pasti akan ikut bahagia (kecuali orang-orang pendengki -orang yang tidak pernah senang melihat orang lain senang-) ..
Kalian tidak tahu kapan saya menangis kan? Apa kalian tahu bagaimana beratnya waktu saya beradaptasi dengan udara disini? Pada bulan pertama saya pernah alergi seluruh badan bentol-bentol karena pengaruh udara disini yang jauh lebih dingin dibandingkan di Indonesia. I was crying Every night in 2 days. Dan saya makin sedih karena saya tidak tahu harus makan obat apa dan beli dimana (secara baru nyampe dan belom bisa kemana-mana karena belom bisa komunikasi dengan bahasa rusia). Dan apa kalian tahu bagaimana saya menangis saat bibir saya pecah-pecah dan tangan saya perih karena udara dingin disini yang belum bisa ditoleransi oleh tubuh saya? Apa kalian juga tahu bagaimana saya menangis saat pertama kali mengahadapi wajan, centong, kompor, dan peralatan dapur lainnya padahal saya tidak bisa masak? Keadaan memaksa saya untuk bisa masak. Karena tidak mungkin kita bisa makan kalau saya (istri) tidak mau masak. Yup, my life is fill of struggled everyday! Itu baru 3 cerita yang paling simple. Tiga cerita perjuangan saya hingga akhirnya saya berhasil melewati itu semua. Tapi itu semua gak penting untuk saya bagi ke temen-temen semua. Karena saya hanya ingin berbagi kebahagiaan. Karena kebahagiaan saya adalah ketika saya bisa membawa senyum di wajah orang-orang yang saya sayangi..

Talking about Happiness, yes I’m happy now. I’m happy because I’m so grateful that Allah gives me this beautiful life. Jatuh bangun itu normal. Yang gak normal yaitu yang menyerah menghadapi itu semua.

Don’t regret what was happened in your past, coz it makes you who you are now.. 😊

So, this is my short story about my life here. Semoga bisa diambil manfaatnya dan dibuang mudharatnya.

πŸ˜‰

Wassalamualaikum warohmatullahi wabarakatuh..

20140128-001522.jpg

By the way, I still love snow and the cold it brings here β„β›„β€πŸ˜˜

Dengan kaitkata , , , , ,

Hijab Street: Trip to Moscow

20140113-014942.jpg

This pic was taken when we just go arround Moscow n snap a corner of an old street.. ❀ Moscow. I wanna go baaack…

What I wear:
Turkish phasmina
H&M sweater
Logo Jeans
T. Tacardi Boots

Dengan kaitkata , , , ,

Part 1: New Year Eve in Moscow

Assalamualaikum.. What a nice day!

I’ve just arrived in Astana yesterday morning. Me, hubby n Aliyah spent our New Year Eve in Moscow, Russia. Hehehe πŸ˜„πŸ˜˜πŸ‘
Fortunatelly, me n hubby have the same dream. To travel arround the world. 😊 So this is our first travelling together, n with Aliyah. My precious girl 😘 so just wanna share the pics here.. Don’t be bored, please.. πŸ˜…πŸ˜œ

20140108-065313.jpg

This pic was taken while we just arrived in Moscow.. 😊

20140108-065504.jpg

We are ready for New Year 2014 ✨πŸ’₯ there is Ralisha or Caca with us. She is my cousin who lives in Moscow with her parents and fams.

20140108-065704.jpg

We walked from KBRI Moscow to The Kremlin to see the fireworks but we were late. So we saw the fireworks from the street. Still beautiful πŸ˜˜πŸ˜πŸ‘βœ¨πŸ’₯

20140108-065857.jpg

We take the pic on the street. happy new year!!!

So there’s our pics when we spent times to see arround the scenery of Moscow, and of course for shopping in the malls! It’s January.. Sale everywhere..! πŸ˜„πŸ˜„

20140108-070216.jpg

20140108-070245.jpg

20140108-070259.jpg

20140108-070332.jpg
We do love shopping here!

20140108-070513.jpg

20140108-070535.jpg

20140108-070631.jpg

20140108-070726.jpg

20140108-070800.jpg
We act like it’s a candid pic. But our faces is so weird here πŸ˜…πŸ˜„

20140108-071011.jpg
Surprisingly, Me n Rivo met out friend in Moscow. He is Nyoman, we are friends when we studied at Jayabaya University. What a small world!

20140108-071221.jpg

20140108-071325.jpg
You know, Moscow have Subway. Most of days we travelled using subway. Love it! Indonesia must have Subway!

okay, we will continue to next post in Part 2: New Year Eve in Moscow. Now I have to cook n prepare before my hubby’s awake! Hehehee..

Stay tuned and See yaaaa …

Wassalamualaikum..

Dengan kaitkata , ,

Aliyah in action!

Haiii… πŸ˜†πŸ˜†(Again)

I wanna share Aliyah’s pictures and you have to know she’s soooooo cute n funny kiddo.. Now she already 1 years old.. And you will see the pic since she was celebrating her birthday until the last pics i’ve been taken..

20131225-091228.jpg

20131225-091304.jpg

20131225-091344.jpg

20131225-091438.jpg

Now I’ll share the cutest pics ever πŸ˜„ (lebay)

20131225-091820.jpg

20131225-091849.jpg

20131225-091938.jpg

20131225-092015.jpg

20131225-092103.jpg

20131225-092119.jpg

20131225-092206.jpg

20131225-092218.jpg

20131225-092257.jpg

20131225-092307.jpg

Hahaha.. Which one is the cutest pics everrrrrrr????? πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Dengan kaitkata ,

My first winter in Astana, Kazakhstan

Assalamualaikumm everyone..

Hmmm.. It’s already 09.41 in the morning but still dark outside..

20131225-084809.jpg

It’s winter already. White snows everywhere and you know.. Astana is very cold city. Sometimes turns to -31 degree and even worse than that.. We spent soooo muchh time, just in our flat. Me, and Aliyah.. Boreddd.. But whatever. We’re still happy to see the snows from the window. We see the snows fall and watching Tangled and Despicable me 2 twice a day, but we’re still happy :)) yeayyy…

And this is our pictures, just wanna share our simple life in Astana, Kazakhstan, during winter.. Hhmmm maybe it will be different when at summer πŸ˜„

20131225-085741.jpg

20131225-085825.jpg

Well sometimes we go outside just to refresh. We had ice skating, watch a circus performance, or just for buying something. πŸ˜„ Yeah.. Mainstream, huh? πŸ˜…πŸ˜„

20131225-090021.jpg

20131225-090101.jpg

20131225-090119.jpg

20131225-090136.jpg

<a href="http://

20131225-090628.jpg

Soo.. There’s the pictures.. Hope that not irritating your eyes.. Hehe.. Okay maybe today i’m gonna post more than 1 on this blog. Coz shhhhhh.. Aliyah still sleeping.. Now it’s my me time! Yeyyy….

Heheheh… Wassalamualaikuum…

Media Featured: My Family at Hijabspeak.com

20131022-180535.jpg

Alhamdulillah my little family featured on http://www.hijabspeak.com

❀❀❀

Syukran Hijabspeak 😘
Jazzakallahu Khairan

Dengan kaitkata , , ,

Another Dream Comes True

Hey world… Wow it is so excited to write down again here.. πŸ˜„ After long long long long time hehe.. Since I have a child, I’m too concern with my real life. Having fun with my baby girl is the best spending time ever. ❀ She tooks my heart and my time so badly. So I don’t have much time to get ‘me time’. Like this time I write it in.. 😊 Sssshshhh… My baby is sleeping right now.. 😝

Oya… Once I have notice you that I will go to the place where my husband is working now. so here I am! I already 1 month and 2 weeks lives in Astana, Kazakhstan. A place I never thought before i could live. Hahahaha.. Yup. Another dream comes true! 😊 I was dreaming that Someday I will live in a country (not Indonesia) which have a snow every year with my hubby n my children. I thought it might be a country in europe or america but Allah’s will is different. Allah sent me to this country. KAZAKHSTAN. Alhamdulillah. 😊
I live in Kazakh’s capital city, Astana. FYI, the coldest city number 2 in the world. IMAGINE…! It has 4 seasons but mostly indonesian people here told me that it just has 2 seasons. ‘Musim Dingin’ dan ‘Musim Dingin bangets’! Hahaha… β›„

Saking dinginnya kali ya. Sekarang ini masih Autumn. Tapi baruuu ajah nih turun salju. It’s stil 4th October but snows are coming. Kata papah winter disini bisa sampai 6 bulan lamanya. Orang2 pd baru mulai kedinginan, kita dah turun salju. Negara lain udah pd mencair saljunya dan jalan2 di musim semi, salju disini masih aja padat hihi… Well, tetep bersyukur bersyukur dan bersyukur. That one thing I have notice. Allah mengabulkan cita-citaku lagi. Allah mewujudkan mimpi-mimpiku lagi lagi dan lagi. Semakin sadar bahwa Allah sayang banget sama diri ini. Bukannya keGRan yah. Tapi apapun keinginan kita kalau diwujudin sama Allah itu harus bersyukur dan Huznuzon sama Allah 😊 walau tiap hari kedinginan begini, tetep bersyukur dan lihat positif side nya. Allah ngabulin cita-citaku yang kepengen liat salju. Kepengen tinggal di luar negeri sama keluarga. Alhamdulillah semua terwujud 😊

pelajaran yang bisa diambil adalah: jangan takut bermimpi. Bahkan mimpilah atau inginkanlah sesuatu yang dirasa tidak mungkin! Bermimpilah yang BESAR! Jangan setengah-setengah. Karena 1,2, 5, 10 atau bahkan 20 tahun lagi mimpi itu bisa jadi MUNGKIN. Karena gak ada yang gak mungkin kalau kita minta nya sama Allah. 😊
Sekian.

I’ll share my pictures anyway. So enjoy.. πŸ‘πŸ˜„

20131012-013449.jpg

20131012-013528.jpg

20131012-013805.jpg

20131012-013849.jpg

20131012-013912.jpg

20131012-013946.jpg

Dengan kaitkata